Nyheder

Få inspiration sendt på mail

Hvorfor er søvn vigtigt?

Hvorfor er søvn vigtigt?

Søvn er en af de mest fundamentale elementer for vores velvære og sundhed. Dens betydning strækker sig langt ud over blot at være en periode med hvile; det er en afgørende proces for vores krop, s...

Hvordan falder man hurtigt i søvn?

Hvordan falder man hurtigt i søvn?

En investering i en god nats søvn er en investering i din generelle sundhed og trivsel. Ved at implementere sunde søvnvaner og forstå dine individuelle behov, kan du forbedre din evne til at falde ...

Hvor meget søvn skal en 13 årig have?

Hvor meget søvn skal en 13 årig have?

Teenageårene er en kritisk periode for vækst og udvikling. Søvn spiller en afgørende rolle i denne fase af livet. Mens teenagerne sover, sker der en række vigtige processer.

Hvor meget søvn skal børn have?

Hvor meget søvn skal børn have?

At forstå hvor meget søvn børn har brug for er afgørende for deres vækst, udvikling og generelle trivsel. 

Hvordan falder man i søvn?

Hvordan falder man i søvn?

Søvn er en naturlig, periodisk tilstand, hvor kroppen og sindet hviler og gendanner sig. Det er afgørende for genoprettelse af energi, hjernens funktion og generel trivsel. 

Hvad er REM søvn?

Hvad er REM søvn?

REM søvn, eller Rapid Eye Movement søvn, er en fascinerende fase af søvncyklussen, hvor drømme ofte opstår og en række bemærkelsesværdige fysiologiske processer finder sted.

Bestil en ny seng, og vi planter et nyt træ i naturen

Hver gang du køber en ny seng fra SÖVNN, planter vi et nyt træ i den danske natur i samarbejde med skovrejsnings NGOén Growing Trees Network. Træet står i en Stats Folkeskov, der plantes og plejes i fremtiden af Naturstyrelsen .På den måde kan vi sammen passe på og bidrage til den danske natur og dyrelivet.