Vores guide til valg af topmadras

En topmadras er det øverste lag af komfort på din seng, der tilføjer ekstra blødhed og støtte. Vores topmadrasser er bæredygtigt fremstillet med genanvendte plastikflasker, hvilket gør dem både komfortable og miljøvenlige. Oplev øget komfort og støtte med forskellige kerne og stilfuldt betræk.

Få det samlede overblik over vores topmadrasser herunder:

Deluxe to i én - memory

Få den ultimative søvn med vores mest eksklusive topmadras.

Deluxe ti i én har en samlet højde på 10 cm. Den består af 4 cm memory skum med en densitet på 50 kg/m3 og 4 cm koldskum, også med en densitet på 50 kg/m3. Dette sikrer en ideel balance mellem komfort og støtte.

Topmadrassen er designet til at tilpasse sig kroppen præcist, hvilket resulterer i en behagelig og personlig liggekomfort.

Skummet er specielt udviklet til at forme sig efter kroppens konturer, hvilket hjælper med at forebygge cirkulationsproblemer samt muskel- og ledsmerter.

Betrækket er fremstillet i hvid strækkvalitet, og topmadrassen er ekstraordinært quiltet i bølger med 300 g PES for en sofistikeret finish og ekstra komfort.

Den aflaster trykpunkter og du får, som navner antyder, kvaliteterne og densiteten for to topmadrasser i én. Altså en sikker løsning, hvis ikke du er i tvivl om valget af topmadras, og ønsker den højeste kvalitet.

Deluxe - latex

SÖVNN Deluxe er en topmadras lavet af 4 cm blødt latexskum, som giver en behagelig og støttende overflade, med en samlet højde på 6 cm og en densitet på 50kg/m3.

Betrukket med hvidt strækmateriale og quiltet i bølger med 300g PES for ekstra komfort. Topmadrassen er også færdiggjort med et kantbånd for en pæn og holdbar finish.

Topmadrasser af latex kendetegnes ved sin højere densitet, og tilbyder dermed en fremragende komfort til en god og stabil nattesøvn.

Da latex er naturligt åndbart, sikrer Deluxe en behagelig temperatur, forhindrer overophedning og tillader luftcirkulation.

Afslutningsvist er latextopmadrasser kendt for deres langvarige kvalitet og bevaring af komfort og støtte over tid.

Comfort - memory

Vores Comfort topmadras har en samlet højde på 6 cm, og tilbyder en ideel balance mellem velbehag og ergonomi, da memory skummet udgøres af 4 cm med en imponerede densitet på 50 kg/m3, hvilket sikrer en fast og behagelig liggeflade.

Denne topmadras er særligt velegnet til dig, der ønsker at nyde godt af memoryskummet mange kvaliteter. Memoryskummet kendetegnes særligt ved, at det er med til at forebygge kredsløbsproblemer, samt muskel- og ledsmerter.

Denne type topmadras er oftest mere allergivenlige, da støvmider ikke trives i det tætte skummateriale.

Denne topmadras er yderst god til at kanaliserer fugt og varme væk.

Mosi - koldskum

Mosi topmadrassen har en samlet højde på 6 cm. Den er lavet af 4 cm koldskum med en densitet på 35 kg/m3, hvilket giver en fastere komfort.

Koldskum er et højelastisk og komprimeret skummateriale, der giver god fast støtte og komfort. Den er fugtabsorberende, ventilerende og holder længere på grund af sin fasthed og elasticitet.

Koldskum er fremstillet af oliebaserede materialer og har en mere komprimeret struktur, hvilket gør det ideelt som en tæt topmadras.

Den er betrukket med hvid strækmateriale og quiltet i bølger med 200g PES for ekstra polstring, hvilket giver et smukt udtryk.

MOSI har et minimalistisk look, grundet sin enklere og mere strømlinet æstetik uden kantbånd.

Af samme grund er Mosi nem at vedligeholde, da den er uden kantbåndet er lettere at rengøre og vedligeholde, da der ikke er ekstra detaljer eller materialer, der kræver særlig pleje.

Fönn - koldskum

Vores Fönn topmadras er 6 cm høj og består af 4 cm koldskum med en densitet på 35 kg/m3.

Skummet i Fönn er af medium tæthed, hvilket betyder, at det er velegnet til både støtte og komfort. Det giver en passende mængde fasthed uden at være for hård eller for blød.

Dette betyder også, at denne topmadras passer til de fleste, og dermed er et sikkert valg.

Den tilpasser sig kroppens kurver og bevægelser for personlig støtte og mindre bevægelsesoverførsel.

Koldskum er et højelastisk og komprimeret skummateriale, der giver god fast støtte og komfort. Det er fugtabsorberende, ventilerende og holder længere på grund af sin fasthed og elasticitet.

Koldskum er baseret på olie og har en mere komprimeret sammensætning, hvilket gør det til en tættere topmadras.

Mosi er sammen med Fönn topmadrassen en af vores mest budgetvenlige af alle fem topmadrasser

Bestil en ny seng, og vi planter et nyt træ i naturen

Hver gang du køber en ny seng fra SÖVNN, planter vi et nyt træ i den danske natur i samarbejde med skovrejsnings NGOén Growing Trees Network. Træet står i en Stats Folkeskov, der plantes og plejes i fremtiden af Naturstyrelsen .På den måde kan vi sammen passe på og bidrage til den danske natur og dyrelivet.