Blogindlæg

Få inspiration sendt på mail

SÖVNN Deluxe Elevationsseng 140x200 - Halvandenmandsseng

Hvor stor er en halvanden mands seng?

Dette blogindlæg giver en dybdegående forklaring på dimensioner og fordele ved en halvandenmands seng og inkluderer også information om, hvor stor en trekvart seng er. 

SÖVNN Prestige Kontinentalseng 90x200

Hvornår skal børn i seng?

Disse råd og anbefalinger er baseret på generelle retningslinjer fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og er designet til at hjælpe forældre med at etablere sunde søvnvaner for deres børn. 

SÖVNN Deluxe elevationsseng 180x200 - queensize

Hvor stor er en queensize seng?

Dette blogindlæg tilbyder en omfattende forklaring på, hvad en queensize seng er, hvem der typisk ville drage fordel af denne størrelse, og de standardmål, der kendetegner den.

SÖVNN Comfort Kontinentalseng 210x210 - Kingsize

Hvor stor er en kingsize seng?

En kingsize seng er 180x210, 210x210, 220x220 eller større. Sengeverden tilbyder det hele! At vælge den perfekte seng er afgørende for en dyb og forfriskende nattesøvn. En kingsize seng er ikke bl...

SÖVNN Deluxe Elevationsseng

Hvor meget søvn skal man have?

Søvn er en afgørende faktor for vores fysiske og mentale velvære. Men hvor meget søvn har vi egentlig brug for? Vi dykker ned i forskningen for at give dig de bedste retningslinjer.

Bestil en ny seng, og vi planter et nyt træ i naturen

Hver gang du køber en ny seng fra SÖVNN, planter vi et nyt træ i den danske natur i samarbejde med skovrejsnings NGOén Growing Trees Network. Træet står i en Stats Folkeskov, der plantes og plejes i fremtiden af Naturstyrelsen .På den måde kan vi sammen passe på og bidrage til den danske natur og dyrelivet.