Hvor stor er en kingsize seng?

SÖVNN Comfort Kontinentalseng 210x210 - Kingsize

En kingsize seng er 180x210, 210x210, 220x220 eller større. Sengeverden tilbyder det hele!

At vælge den perfekte seng er afgørende for en dyb og forfriskende nattesøvn. En kingsize seng er ikke blot en seng – det er et løfte om uforlignelig komfort og rummelighed.

Se Sengeverdens kingsize senge her.

Hvad er en kingsize seng?

En kingsize seng er den ultimative luksus i soveværelset. Designet til at tilbyde overdådig plads til at hvile og slappe af, går den ud over standard sengestørrelser og skaber et soveområde, hvor komforten er i top.

Standard mål på en kingsize seng

Vores udvalg af kingsize senge spænder fra 180, 210 til 220 cm i bredden. Dette giver en ekstraordinær bredde, der garanterer, at både dig og din partner har plads nok til at sove komfortabelt og uforstyrret.

Ud over den generøse bredde tilbyder vores kingsize senge også ekstra længde, der strækker sig fra 210 cm til 220 cm. Dette betyder, at uanset om du er høj eller foretrækker at strække dig ud, er der rigelig plads til alle.

Hvem har typisk en kingsize seng?

Kingsize senge er skabt til par, der sætter pris på rig plads til at dele. De giver mulighed for at sove tæt sammen og samtidig bevare den ønskede komfort og bevægelsesfrihed.

Selvom kingsize senge er designet med par i tankerne, er de også ideelle for enkeltpersoner, der ønsker ekstra plads til at strække sig ud og nyde den ultimative komfort.

Skræddersyede løsninger

Hos Sengeverden.dk tilbyder vi skræddersyede kingsize senge. Det betyder, at vi kan skabe den perfekte seng, der passer til dine præcise ønsker og behov, og giver dig en unik soveoplevelse. Så kontakt os i dag, og vi skaber sengens efter dine behov.

Fordelene ved at vælge en kingsize seng fra Sengeverden.dk

Ved at vælge en kingsize seng fra Sengeverden.dk investerer du i mere end blot en seng. Du investerer i en dybere, mere afslappende søvnoplevelse, der er skabt med mljøbevidste tiltag. Vores udvalg af kingsize senge er skabt med fokus på komfort, kvalitet, bæredygtighed og stil. Med muligheden for skræddersyede størrelser og et udvalg af luksuriøse materialer, sikrer vi, at din seng passer perfekt til dine behov.

---

Dette blogindlæg fremhæver fordelene ved at vælge en kingsize seng fra Sengeverden.dk og opfordrer læserne til at investere i en seng, der ikke kun er komfortabel, men også skræddersyet til deres specifikke behov og præferencer. Det fokuserer på luksus og kvalitet, og opmuntrer læserne til at udforske udvalget af kingsize senge fra Sengeverden.dk.

Læs næste

SÖVNN Deluxe Elevationsseng
SÖVNN Deluxe elevationsseng 180x200 - queensize

Bestil en ny seng, og vi planter et nyt træ i naturen

Hver gang du køber en ny seng fra SÖVNN, planter vi et nyt træ i den danske natur i samarbejde med skovrejsnings NGOén Growing Trees Network. Træet står i en Stats Folkeskov, der plantes og plejes i fremtiden af Naturstyrelsen .På den måde kan vi sammen passe på og bidrage til den danske natur og dyrelivet.